Dilek Pehlivan Nispet’te Gala Yaptı

Magazin Yayın: 16 Temmuz 2012 - Pazartesi - Güncelleme: 16.07.2012 03:46:03
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Geçtiğimiz günlerde sosyetenin uğrak mekânı İstanbul Etiler Nispet’te tek gala yapan sunucu, oyuncu, model ve şarkıcı Dilek Pehlivan, muhteşem sahne şovu ve muazzam sesiyle izleyenlerden tam not aldı.Sanat, sosyete, iş ve medya dünyasından çok sayıda davetlilerin huzurunda sahne alan Dilek Pehlivan, canlı performansıyla büyük beğeni topladı. Sahnedeki performansının dışında giydiği renkli kostümüyle de toplumsal bir mesaj vermesi de büyük ilgi gören sanatçı, doğaya olan sevgisiyle de izleyicilerden övgü aldı.

 Dilek Pehlivan tek gala program repertuvarını bu yılın en sevilen popüler şarkılarından oluşturmuştu. Program esnasında alaturka eserlere de yer veren Pehlivan'ın sahnesi izleyenleri feth etti.Sanatçının kostümü çevre ve doğa mesajı verirken, doğanın içinde bulundurduğu renkleri barındıran kostümle adeta sahne deki duru sesi güzelliği ve danslarıyla ışıl ışıl parlayan tam bir pop star olduğunu gösterdi.

Türk pop müziğinin başarılı yıldızları arasında başarısıyla haklı bir yer edinen ve başarılı projelere attığı imzasıyla adından sıkça söz ettiren pop star Dilek Pehlivan ile gala gecesi sonrasında yaptığımız söyleşi de şunları söyledi; bu gece beni buraya gelerek beni onura eden ve desteklerini esirgemeyen tüm sevenlerime teşekkür ediyorum, dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.