CHP Bağcılar İlçe Başkanlığı'ndan Kamuoyuna Duyuru

Taciz iddialarının gündeme gelmesinin ardından CHP Bağcılar İlçe Başkanlığı'ndan bir basın açıklaması geldi

Politika Yayın: 02 Ocak 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 02.01.2021 23:01:58
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Taciz iddialarının gündeme gelmesinin ardından CHP Bağcılar İlçe Başkanlığı'ndan bir basın açıklaması geldi. Örgüt toplantısı sonrası mahalle başkanları adına yayınlanan bildiride; "Genelde ve yerelde, yazılı, görsel ve sosyal medya üzerinden yürütülen ve bizatihi kurumlarımıza karşı haksız yere çeşitli saldırı, iftira ve itibarsızlaştırmalara karşı partimizin, ilçe başkanlığımızın ve yöneticilerimizin yanında olduğumuzu deklare eder, bu karalama kampanyalarında dahli olan kişi ya da kişilerin tespit edilerek deşifre edilmesi ve haklarında gerekli idari ve adli yasal işlemlerin başlatılmasını arz ve talep ediyoruz" denildi.

Açıklamanın tamamı aşağıda ki gibidir:

CHP’nin kurumsal kimliği bizim açımızdan her şey den üstündür.

CHP’nin Kuruluş Felsefesi, ilkeleri, Sistem ve Kurumsal çalışmaları, Sosyal ve Siyasal faaliyetleri, amaçları, hareket ve davranış bütünlüğü Parti iç tüzüğü ile belli kurallar dahilinde çerçevelenmiş ve sınırlandırılmıştır.

CHP’nin üyelik formunun altına imza atan her vatandaş (üye) yukarıda yazılı amaç ve kurallar bütünlüğü içinde partinin ve üyeliğin kendisine yüklemiş olduğu görev ve sorumlulukları peşinen kabullenmiş bulunmaktadır.

Parti üyelerinin hareket, davranış ve siyasi çalışmaları, hak ve hukukları İç Tüzük Hükümlerinde belirtilmiştir. Herkes için bağlayıcı unsur olan İç Tüzük hükmüne bağlı kalmak ve gereğini yerine getirme yükümlülüğü vardır.

CHP’ye karşı genelde ve yerelde malûm merkezlerin entrika dolu senaryo ve karalamalarıyla bu süreçte karşı karşıya bulunmaktayız.

Bizler; Bağcılar Mahalle Birim Başkanları olarak genelde ve yerelde, yazılı, görsel ve sosyal medya üzerinden yürütülen ve bizatihi kurumlarımıza karşı haksız yere çeşitli saldırı, iftira ve itibarsızlaştırmalara karşı partimizin, ilçe başkanlığımızın ve yöneticilerimizin yanında olduğumuzu deklare eder, bu karalama kampanyalarında dahli olan kişi ya da kişilerin tespit edilerek deşifre edilmesi ve haklarında gerekli idari ve adli yasal işlemlerin başlatılmasını arz ve talep ediyoruz.

Kamuoyuna Saygılarımızla...

BAĞCILAR 22 Mahalle Birim Başkanları!

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.