Derin Toparlak İmamoğlu’na Verdiği Sözü Tuttu

Ataspor kulübü sporcusu Derin Toparlak, Kolombiya’da yapılan açık su Dünya Şampiyonası 5 bin metrede şampiyonluğa ulaştı.

Spor Yayın: 25 Eylül 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 25.09.2021 18:13:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ataspor kulübü sporcusu Derin Toparlak, Kolombiya’da yapılan açık su Dünya Şampiyonası 5 bin metrede şampiyonluğa ulaştı. Şampiyonaya gitmeden önce İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret eden Derin Toparlak ve antrenörü Canberk Babaoğlu, İmamoğlu’na şampiyonluk sözü vermişlerdi.     

 

Geçtiğimiz aylarda Rusya da yapılan Paletli Yüzme Büyükler Şampiyonasında dünya birincisi olan Bakırköy Ataspor Kulübü sporcusu Derin Toparlak, büyükler kategorisinde Türkiye’nin ilk madalyasını alarak su sporları tarihine geçmişti.

 

Bakırköy Ataspor Kulübü sporcusu olan Derin Toparlak 25 Eylül de Kolombiya da yapılan Açık Su Dünya Şampiyonasında dünya şampiyonluğuna ulaşarak, paletli yüzme de denizlerin de bir numarasıyım dedi. Toparlak, bayrağımızı göndere çektirip istiklal marşımızı dinlediğinde tüm yorgunluğumu unuttuğunun altını çiziyor.  Derin Toparlak yarışma sonrası yaptığı açıklamasında şampiyona süresinde kendisine destek olan Bakırköy Ataspor Kulübüne, federasyona, antrenörüne, ailesine ve tüm Türkiye’ye teşekkür etti.

Sporcusunun başarısıyla onur duyduğunu söyleyen Antrenör Canberk Babaoğlu, “Avrupa ve Dünya şampiyonluğundan sonra Açık Su Dünya Şampiyonasında da dünya şampiyonu olup ülkemize altın madalya kazandırmak ve bayrağımızı göndere çektirmekten onur duyuyoruz. Bu başarılar bir tesadüf değil, yılların birikimi ve inanmışlığın zaferidir.” Dedi.

 

Yarışma sonrası sporcusunu kutlayan Bakırköy Ataspor Kulübü Başkanı Prof.Dr.Ahmet Murat Bülbül ülkemiz için ne yapsak azdır.

Sporcumuz Derin Toparlak ve antrenörümüz Canberk Babaoğlu'nu tebrik ediyorum. Altın madalyayı ulusumuza armağan ediyorum dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.