Emre Erzurumluoğlu Güven Tazeledi

Bakırköyspor kulübü olağan genel kurul toplantısın yaptı. Figaro Davet&Organizasyon salonunda yapılan kongrede tek aday olarak giren Emre Erzurumluoğlu yeniden başkanlığa seçildi.

Spor Yayın: 10 Temmuz 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 10.07.2021 20:11:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Bakırköyspor kulübü olağan genel kurul toplantısın yaptı. Figaro Davet&Organizasyon salonunda yapılan kongrede tek aday olarak giren Emre Erzurumluoğlu yeniden başkanlığa seçildi. Pandemi kurallarına uyularak yapılan kongrede taraftar katılımının az olmasına rağmen enerjisi oldukça yüksekti. Göreve geldiği günden bu yana tüm imkânsızlıklara rağmen başarı grafiğini her geçen gün yükselten Emre Erzurumluoğlu, kongrede kendisini yalnız bırakmayan taraftar ve delegelere teşekkür etti.

Hedef Üçüncü Lig

Kongre sonrası görüşlerini aldığımız Erzurumluoğlu, amatör ruhla profesyonelce çalışan bir ekiple görev yaptığını söyleyerek “Bizler Bakırköy sevdalısı inanmış insanlarız. Yönetimimde görev alan tüm arkadaşlarımda benimle aynı düşünceye sahip kişiler. Süper amatör ligde grup birincisi olarak Bal Lige terfi etmiştik. Ne yazık ki pandemi sürecine denk gelen Bal Lige bu yıl yaşadığımız olumsuzluklar nedeniyle katılmama kararı aldık. Teknik heyet ve bazı sporcu arkadaşlarımızın koronaya yakalanmış olması takımımızın tam anlamıyla hazırlanmasına engel oldu. Bu nedenle Bal Lige katılamadık. İnanmış insanların bir araya geldiği bu yönetim kurulu önümüzde ki yıl yapılacak olan Bal Liginde takımımızı 3. Lige çıkaracaktır.” Dedi.

 

Yönetim Şu İsimlerden Oluştu

Bekir Berişe

Ergün Öner

Burcu Bektemur

İlyas Kancıoğlu

İbrahim Beyaz

Çağatay Çiftçi

Yunus Öksüz

Volkan Akay

Bahadır Aşır

Av. Abdullah Onur

Dr. Akın Gökçedağ

Musa Gürcüoğlu

Ahmet Dörter

Gürcan Akyürek

Müjdat Keskin

Evren Meriç

   

  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.