Emre Erzurumluoğlu; Öncelikli Hedefimiz Bir Üst Tura Çıkmak

26 Mart günü TFF Riva tesislerinde yapılan BAL Ligi kura çekimlerinde gruplar belli oldu.

Spor Yayın: 27 Mart 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 27.03.2021 12:49:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

17 Nisan günü başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig (BAL) kuraları TFF Riva tesislerinde yapıldı. 3. Grupta yer alan Bakırköyspor’un rakipleri, Küçükyalı Yelken, Ortaköy, Maltepespor. Atlasspor oldu. Beş ve altı takımdan oluşan guruplardan ligde Bakırköyspor beşli grupta yer aldı. İlk maçını deplasman da Ortaköyspor ile oynayacak olan Bakırköyspor’un hedefi grup birincisi olmak. Pandemi nedeniyle geç başlayan maçların hızlandırılmış bir şekilde dört ayda tamamlanması planlanıyor.

 

 

 

Bu yıl BAL liginde statü değişikliğine de gidilerek 3. Lige tefi edecek takımı grup maçları sonucu birinci olan takımların yer aldığı Türkiye şampiyonası belirleyecek. Kura çekimleri sonrası görüşlerini aldığımız Bakırköyspor kulüp başkanı Emre Erzurumluoğlu, hedeflerinin grup birinciliği olduğunu söyleyerek “Bu yıl farklı bir statüde oynanacak olan maçlarımızın tamamını kazanarak grubumuzu birincilikle bitirmek öncelikli hedefimiz. Grup birincilerinin katılacağı Türkiye şampiyonasını da kazanarak uzun yıllardır hasret kaldığımız profesyonel liglere merhaba demek istiyoruz. Bu süreçte Bakırköylüler ve Bakırköyspor sevdalılarının bizleri yalnız bırakmayacaklarını düşünüyoruz.” Dedi. Tüm takımların covid19 testi yaptırmalarının zorunlu olduğu maçlarda tüm hijyen önlemlerinin alınması da zorunlu olacak.    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.