Feza Karakaş’tan İkinci Kitap

Her Şey Bizim İçin Oluyor adlı çok ilgi gören kitabın yazarı ve iş kadını Feza Karakaş’ın ikinci kitabı olan Mutluluk Projesi raflarda ki yerini aldı.

Kültür Sanat Yayın: 29 Ocak 2021 - Cuma - Güncelleme: 29.01.2021 18:59:53
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Her Şey Bizim İçin Oluyor adlı çok ilgi gören kitabın yazarı ve iş kadını Feza Karakaş’ın ikinci kitabı Mutluluk Projesi – Mutluluğa 53Adım, özellikle pandemi döneminin yoğun geçen stresli günlerinde okurlara ihtiyaçları olan huzur ve güveni sağlamak için Destek Yayınları etiketi ile raflardaki yerini aldı. Stres, iş hayatındaki zorluklar ve insanı kısıtlayan düşüncelerin farkına varılıp, dönüştürüldüğü ve stres ile başa çıkma yollarının işlendiği Mutluluk Projesi – Mutluluğa 53 Adım isimli yapıt, özellikle Covid-19 zamanında yaşanan depresyonun hafifletilmesi, öfkenin azaltılması, enerjinin ve huzurun artması gibi konulara yaklaşıyor. Bu gelişmeleri de Feza Karakaş’ın uygulayıcısı olduğu The Work yöntemiyle kişinin olumsuz düşüncelerini farkına varması ve dönüştürmesi ile geleceğe daha umutla bakması için uygulayacağı yöntemleriyle işliyor.

 

TheWork metodunun yaratıcısı Byron Katie ile 2004 yılında tanıştıktan sonra dünyadaki Sertifikalı The Work uygulayıcıları arasında yer alan Karakaş, Mutluluk Projesi adlı kitabında, okurlara günlük hayatta onları üzen ve başarısız olmalarına neden olan düşünceleri sorgulayarak, dönüştürme ve kendi hakikatlerini bulma ve çekilen acı ve kederi sona erdirebilme yollarını anlatıyor.

Karakaş, Mutluluk Projesi – Mutluluğa 53 Adım isimli yapıta ilişkin şunları söylüyor: “Mutlu olmak için nelere ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz? Şimdi size tüm bu düşüncelerin saçma olduğunu söylesem bana inanmayacaksınız. Ancak açıkladığımda ve içinize yılan gibi çöreklenmiş yanlış hikâyelerin ürünü olan inançlarınızdan sizi kurtardığımda bana hak vereceksiniz. Bu kitap mutluluk ve mutlu olmak hakkında...

Sizi mutsuz kılan 53 düşünce ve inanç kalıbını fark ederek kırdığınızda hep hayalini kurduğunuz dingin ve özden gelen mutluluğa kavuşacaksınız. Tek yapmanız gereken The Work yöntemine kendinizi bırakmak ve kitaptaki alıştırmaları yapmak. Çözüm bu kadar kolay! Peki işe yarıyor mu? Hem de nasıl! Bu yöntemi kullanan dünya çapında binlerce insan özden gelen mutluluğa ulaştı. Siz neden onlardan biri olmayasınız? Şimdi soruyorum, hayatınızı değiştirmeye hazır mısınız? Cevabınız evet ise bugün cesur bir adım atın ve kitabın sayfalarını çevirin. Sonra da hayatınızın nasıl değiştiğine şahit olun!”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.