KİMSE AÇ KALMASIN

1602 ‘de Kara Derviş Ağa tarafından yapılıp 1875 yılında restore edilen Çarşı Camii olarak bilinen Kara Derviş Ağa Camii haftanın beş günü ihtiyaç sahiplerine iki çeşit sıcak yemek dağıtıyor.

Güncel Olaylar Yayın: 20 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 20.01.2021 19:26:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

1979 yılında Bakırköy Kara Derviş Ağa “Çarşı Camii’nde” imam hatip olarak göreve başlayan Rasim Şekercioğlu’nun yıpranmış olan Kara Derviş Ağa Çarşı Cami’ni daha kullanılır hale getirmek amacıyla 27 arkadaşıyla birlikte kurduğu Bakırköy Hizmet Vakfı bugünlerde haftanın beş günü ihtiyaç sahiplerine iki çeşit sıcak yemek dağıtıyor. Tamamen hayırsever insanlar tarafından finanse edilen Bakırköy Hizmet Vakfı sıcak yemek dağıtmanın yanında onlarca öğrenciye de burs veriyor. Yaklaşık 30 yıldır yemek dağıtma geleneğini sürdüren vakfın başkanı Rasim Şekercioğlu, hafta içi her sabah saat 10:00’dan itibaren ihtiyaç sahiplerinin çekinmeden yemek kaplarıyla birlikte gelerek ihtiyaçlarını gidermelerini bekliyor. Bunun yanında Şekercioğlu, hayırsever insanlara çağırıda bulunarak makbuz karşılığında vakfa ayni ve maddi destekte bulunmaları halinde pandemi sürecinde mağduriyet yaşayan daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmak istiyor.   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.