Küçükçekmece Belediyesinden Her Gün 1200 kişiye Yemek

Küçükçekmece Belediyesi kendi aşevinde hijyeni ön planda tutarak özenle hazırladıkları yemekleri ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyor

Güncel Olaylar Yayın: 11 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 11.03.2021 20:24:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Aşevi görevlileri Küçükçekmece’de yaşayan muhtaçlığı görülen yaşlı veya engelli vatandaşlarına, varsa yakınlarına her gün iki öğün sıcak yemek ulaştırıyor. Yıl boyunca her gün bin 200 kişiye kesintisiz olarak sürdürülen yemek dağıtımı bununla da sınırlı kalmıyor. Talep olması halinde Küçükçekmece’de yakınlarını kaybeden ailelerin taziye yemekleri de karşılanarak acıları paylaşılıyor.

Aşevinde hazırlanan yemeklerle Ramazan Ayı süresince “Mahalle İftarları” programlarıyla her kesimden insanı bir araya getirerek birlikte iftar açmalarına da vesile oluyor. Bunun yanında bayram, kandil gibi özel günlerde de halkın ihtiyaçlarına göre hizmet sunuluyor. Küçükçekmece Belediyesinin öz kaynaklarıyla yürüttüğü bu çalışmada hayırsever insanların da katkı sunduğu da biliniyor. Aşevine bağışlanan gıdalar yemeklerde kullanılmanın yanı sıra talep olması halinde ihtiyaç sahiplerine kuru gıda olarak da dağıtılıyor.


 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.