KUKYA OTİZMLİ BİREYLERİN VE AİLELERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

TN Farma, hijyen farkındalığı oluşturduğu sosyal sorumluluk proje markası Kukya ile bu kez Düzceli çocukların yüzünü güldürdü.

Yaşam Yayın: 19 Ocak 2021 - Salı - Güncelleme: 19.01.2021 15:58:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TN Farma Sağlık Ürünleri San. Tic. ve Ltd. Şti. Kukya ile birlikte, Düzce Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim Uygulama Okulu (1., 2., 3. Kademe) öğrencilerine yönelik sosyal sorumluluk kampanyası düzenledi. TN Farma tarafından ”1 Satın Al 1 Ver” ilkesiyle sosyal sorumluluk amaçlı satışa sunulan Kukya hijyen ürünleri, Kukya eğitim materyalleri ile birlikte Düzce’de öğrenimlerine devam eden, özel eğitim gerektiren otizmli bireylere ulaştırıldı.

Kukya ve gönüllüleri tarafından Düzce Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerine yönelik düzenlenen sosyal sorumluluk kampanyasında okula gönderilen, otizmli çocukların eğitimi için kullanılan özel olarak hazırlanmış kitaplar ve kimyasal SLS, SLES, paraben içermeyen Kukya şampuanlar hem velileri hem öğrencileri sevindirdi. 1 Kukya 1 Çocuk diyen Kukya kurucularından Ayşegül Arslan ile Gökhan Rıdvan Eroğlu, Kukya ekibinin COVID-19 önlemleri sebebiyle bölgeye az sayıda kişiyle gittiğini belirtti. İki kurucu Arslan ve Eroğlu, başta Hakan Okuyucu, Mualla Yıldız, Vira Trend, DND Express, TSN Sağlık, Birleşmiş Yatırım Holding, Denge Ecza Deposu, Zalix Pharma & Cosmetic, E. Burak Gürel, Hasan Özdemir, Zafer Mücahitoğlu, ve Ramazan Eroğlu olmak üzere kampanyaya destek veren herkesin iyi dileklerinin veliler ve öğrencilerle paylaşıldığını belirtti.


 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.