Nakipoğlu Ailesi’nden Engelsiz Yaşama Destek

Bakırköy’ün tanınmış iş insanlarından Hilmi Nakipoğlu, aile fertlerinden Gülsen&Ökkeş Nakipoğlu ismini verdikleri “Engelsiz Yaşam ve Eğitim Merkezi” nin temeli atıldı.

Güncel Olaylar Yayın: 07 Ağustos 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 07.08.2021 02:51:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bakırköy’ün tanınmış iş insanlarından Hilmi Nakipoğlu, aile fertlerinden Gülsen&Ökkeş Nakipoğlu ismini verdikleri “Engelsiz Yaşam ve Eğitim Merkezi” nin temeli atıldı. Silivri Yeni Mahallesinde 15.000 m2 alanda, toplam 3. Bloktan oluşan 8.500 m2 inşaat alanına sahip, Engelsiz Yaşam ve Eğitim Merkezinin temeli Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Bakırköy İş İnsanları Dernek Başkanı A. Salim Yılmaz ve Silivrililerin katılımı ile yapıldı.

Hayırsever Aile Olarak Tanınıyorlar

 

1990 yılında Silivri’de Kemal Nakipoğlu Anaokulu ve Kreşi, 1997 yılında Nefus Nakipoğlu Zihinsel Engelliler Eğitim ve Uygulama Okulu, 1999 yılında Bakırköy’ün Osmaniye mahallesinde Gürlek Nakipoğlu Lisesi, Esenyurt’ta Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ni eğitim camiasına kazandıran Nakipoğlu ailesinin Silivri’de temeli atılan “Engelsiz Yaşam ve Eğitim Merkezi” en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacak.

Volkan Yılmaz’dan Plaket

 

Temel atma töreninde konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Konak, Nakipoğlu ailesi tarafından yapılan yatırımın önemine değinerek, bu tür yatırımların hayırsever insanlara da örnek olması gerektiğini ifade etti. Yılmaz Nakipoğlu ailesine katkılarından dolayı plaket verdi.

Yatırımlarımız Devam Edecek

 

2001 Koleji’nin de sahibi olan Hilmi Naipoğlu, aynı zamanda NEKSAV (Nakipoğlu Eğitim Kültür Sanat Vakfı) yönetim kurulu başkanlığını da yürütüyor. Temel atma töreninde konuşan Hilmi Nakipoğlu, geçmiş yıllarda olduğu gibi gelecek yıllarda da vakfımızın bu tür yatırımları devam edecektir dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.