Öncü Mali Müşavirlerden Gören’e Tam Destek

Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Bakırköy Şubesi pandemi nedeniyle uzun bir süredir ara verdikleri dostluk ve eğitim kahvaltılarına star verdi. Yoğun bir katılımla Dilek Pastanesinde gerçekleşen kahvaltılı toplantının açılış konuşmasını Başkan Hamit Gören yaptı.

Güncel Olaylar Yayın: 14 Eylül 2021 - Salı - Güncelleme: 14.09.2021 16:02:39
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Bakırköy Şubesi pandemi nedeniyle uzun bir süredir ara verdikleri dostluk ve eğitim kahvaltılarına start verdi. Yoğun bir katılımla Dilek Pastanesinde gerçekleşen kahvaltılı toplantının açılış konuşmasını Başkan Hamit Gören yaptı.

Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Bakırköy Şubesi Başkanı Hamit Gören yaptığı konuşmasında birlik, beraberlik, samimiyet ve güven duygularına vurgu yaparak “Değerli meslektaşlarım, uzun bir süredir ara verdiğimiz geleneksel kahvaltılarımıza bu gün itibariyle yeniden başlamış bulunuyoruz. Toplantılarımızın asıl amacı, yeni çıkan yasalarla ilgili meslektaşlarımızı bilgilendirmenin yanı sıra mesleki dayanışmayı kaynaştırmak, üyelerimiz arasında ki birlik ve beraberliği daha güçlü hale getirmektir. Katılımınız için hepinize teşekkür ederim” dedi.

Desteğimiz Tam

Gören’in konuşmasının ardından söz alan Öncü Mali Müşavirler Başkanı Serdar Özkan, önümüzde ki hafta yapılacak olan kongre seçimlerinde tüm gücümüzle Hamit Gören’i destekleme kararı aldık. Başkan Hamit Gören’in görev yaptığı süre içerisinde canla başla yaptığı çalışmaları hepimiz yakinen biliyoruz. Ben şimdiden hayırlı olsun diyor ve Hamit Başkanı kutluyorum.

Kahvaltılarımız Devam Edecek

Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Bakırköy Şubesi Onur Kurulu Başkanı İrfan Demirci, samimiyet ve dostluk vurgusunu yaptığı konuşmasında “Yaklaşık iki yıl ara verdiğimiz bilgilendirme ve eğitim kahvaltılarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Gelecek hafta yapılacak olan kongrenin şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyor ve desteğimin Hamit başkandan yana olduğunu açıkça beyan ediyorum. Demokratik bir şekilde geçeceğine inandığım kongre sonrası Hamit Başkan’ın yeniden göreve geleceğine de inancım tamdır.” Dedi.

Konuşmaların ardından  Dr. Engin Ergüden’in “Finansman Gider Kısıtlaması” başlıklı slayt gösterimli eğitimi yapıldı. Slayt gösterimi ile davetlileri bilgilendiren Ergüden, kendisine yöneltilen soruları da yanıtsız bırakmadı. Samimi bir ortamda geçen kahvaltı sonrası davetliler bir sonraki toplantıda buluşmak üzere alandan ayrıldı.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.