Sait Babaoğlu’ndan Bir Yolculuk Hikayesi

Bakırköy’ün tanınan simalarından Sait Babaoğlu, on üç yıl aradan sonra ikinci kitabını okuyucularıyla buluşturdu. Babaoğlu “Olimpiyatlara giderken sporcu çocuk olmak” isimli kitabında çocuklara sporu sevdirmek ve spora yönlendirmeyi işlemişti.

Kültür Sanat Yayın: 07 Ekim 2021 - Perşembe - Güncelleme: 07.10.2021 13:31:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bakırköy’ün tanınan simalarından Sait Babaoğlu, on üç yıl aradan sonra ikinci kitabını okuyucularıyla buluşturdu. Babaoğlu “Olimpiyatlara giderken sporcu çocuk olmak” isimli ilk kitabında çocuklara sporu sevdirmek ve spora yönlendirmeyi işlemişti. Babaoğlu’nun okuyucularıyla buluşan yeni kitabı “Bir Yolculuk Hikayesi” çocuk ve anne sevgisi temalı. Öğretmen kökenli (Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü” mezunu olan Sait Babaoğlu, öğretmenliğinin yanı sıra yüzme, paletli yüzme, milli takım antrenörlüğü görevlerinde de bulundu. 20 yıl Ataspor Kulübü Başkanlığını yapan Babaoğlu, bir dönem spor yazarlığı da yapmıştı. Halen Bakırköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevini yürütüyor. Babaoğlu, biyografi tarzı kitapta bir köy çocuğunun da hayalleri olabileceği, hayallere ulaşmak için verdiği çaba ve çektiği zorlukları anlatmış. Kitabında gençlere kazançlarını insan olma yolunda harcamalarını tavsiye eden Babaoğlu, yol arkadaşlığı ve nereye gidileceği kararının da önemine dikkat çekiyor. Her zaman sporla kalın sloganıyla hareket eden Sait Babaoğlu, kitaptan elde edilecek olan gelirin tamamını hayır kurumlarına bağışlayacak. Yazar, önümüzde ki günlerde kitabıyla ilgili BİAD’da bir imza günü yapmayı da planlıyor.    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.