Turgut İnan Ziyaretlerini Sürdürüyor

Yapılan kongre sonrasında MHP Bakırköy İlçe Başkanlığına seçilen Turgut İnan, seçim sonrası ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Politika Yayın: 07 Ocak 2021 - Perşembe - Güncelleme: 07.01.2021 17:56:37
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Yapılan kongre sonrasında MHP Bakırköy İlçe Başkanlığına seçilen Turgut İnan, seçim sonrası ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde MHP Bakırköy İlçe Başkanlığını ziyaret eden MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Arzu Erdem ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunan İnan, pandemi döneminde de kurallara uyarak çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini söyledi.

İlçe Başkanlığını ziyaret eden Arzu Erdem ile gündemi değerlendiren İnan, beraberinde Arzu Erdem, Bakırköy Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Altun ve ilçe yöneticileri ile birlikte İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz ve Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Erkıran’ı ziyarette ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.