Vatan ve Hürriyet Partisi ’de Türk Siyaset hayatında yerini aldı!

‘Dünya İnsan Hakları Günü’nün kutlandığı 10 Aralık gününün önemine binaen resmi kuruluş başvurularını İçişleri Bakanlığı’na yapan Vatan ve Hürriyet Partisi, Türk Siyaset hayatında yerini aldı.

Politika Yayın: 29 Aralık 2020 - Salı - Güncelleme: 29.12.2020 00:52:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

‘Dünya İnsan Hakları Günü’nün kutlandığı 10 Aralık gününün önemine binaen resmi kuruluş başvurularını İçişleri Bakanlığı’na yapan Vatan ve Hürriyet Partisi, Türk Siyaset hayatında yerini aldı.

Parti yönetiminde yer alacak yöneticilerin yakın tarihte Vatan ve Hürriyet Partisi kurucular kurulu tarafından katılımcı demokrasi anlayışı ve istişare kararıyla seçilerek yakın zamanda duyurulacağını söyleyen kurucu üyelerden emekli polis Sabahattin İnan, “Vatana millete hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

BİRLEŞTİRİCİ LOGO!

Vatan ve Hürriyet Partisi Kurucu Üyelerinden Sebahattin İnan, parti logosunda açık bir kitabın sol tarafında ay yıldız, sağ tarafında ise meşale sembollerinin yer almasını, açık kitap bilgiye erişimin okumaktan geçtiğini, ay ve yıldızın Türk Bayrağını, Meşalenin ise Hürriyeti ifade ettiğini belirterek açıklamalarda bulundu.

“Türk tarihine baktığımızda İslam’ın savunuculuğunu yapan Türk Milleti’nin, canını verdiği halde, egemenliğinden, özgürlüğünden, hürriyetinden ödün vermediğini görüyoruz” diyen Sebahattin İnan, vatanı uğruna canını veren şehit Türk Milleti’nin son örtüsünün de Türk Bayrağı olduğunun altını çizdi.

 

“YALANA, TALANA, AYMAZLIĞA VE YAĞMAYA, HEP BİRLİKTE DUR DEMELİYİZ”

Ülke siyasetinin bu günkü durumunu da değerlendiren Sebahattin İnan, ayrıştırmanın, ötekileştirmenin, tahammülsüzlüğün, kin ve nefretin sahnede olduğunu ifade ederek, “Bütün bunlar yaşanırken toplumun bütün kesimleri artık bu aymazlığa, düzensizliğe, talana ve yağmaya dur demelidir” dedi.

Siyasi partiler yasasının da değişmesi gerektiğini belirten İnan, şeffaf, milletini seven, dürüst, her kesimden emeklinin ve çalışanın bir araya geldiği partilerine, aynı düşünceye sahip tüm Türk Milleti’ni davet etti.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.