Sultangazililerin Piknikte İnternet Keyfi

Güncel Olaylar Yayın: 31 March 2011 - Thursday - Güncelleme: 31.03.2011 00:14:18
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Alış-veriş merkezleri ve kafeteryalarda sunulan kablosuz internet hattı wireless,  ormanlık alanlara da girdi. Sultangazi Belediyesi, kablosuz interneti ormana taşıdı. Sultangazi Belediyesi,  Kent Ormanı ve Cebeci Şehir Parkı’nda wireless sistemini hayata geçirerek,  piknikçilere ücretsiz internet kullanım imkanı sağlamaya başladı.  

İnternet son yıllarda hayatımıza girmesiyle birlikte hızla yaşamsal alanımıza nüfus etti. İnternet bilgiye  ucuz, kolay ve hızlı ulaşmanın önemli bir yolu.

İnternet yalnız kapalı mekanlarla sınırlı kalmadı. Kamu binaları, büyük  alış- veriş merkezleri ve kafeteryalarda kadar uzanan internet, artık ormanlık alanlara da girdi.

Bunun ilk örneğini ise Sultangazi Belediyesi hayata geçirdi. Alibey Barajı’nı çevreleyen 800 dönüm ormanlık alanı düzenleyerek İstanbul’a  yeni mesire alanı kazandıran Sultangazi Belediyesi, alanda interneti de unutmadı.   

Kent Ormanı’nda wireless sistemi kuran Sultangazi Belediyesi, piknik yapmak için gelen İstanbullulara ücretsiz internet hizmeti sunmaya başladı.

Bununla da yetinmeyen Sultangazi Belediyesi wireless sistemini Cebeci Şehir Parkı’na da kurdu.

Kent Ormanı ve Cebeci Şehir Parkı’nın merkezi alanlarında sunulan kablosuz internet hizmeti, talep doğrultusunda wireless hattı genişletilecek.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.